2022-06-11
一間員工態度非常惡劣的餐廳! set lunch偷工減料都算! 係態度極差!!! 午飯時間,有班中學生一行十人午膳分兩枱,學生睇左餐牌好耐,見到每人最低消費$56 ,所以都睇左好耐餐牌! 到上菜,員工用超差態度嗌個餐名! 每上一碟就大叫一次;前後三個員工都係甘! 期間,有位女中學生想要隻碗仔share,職員好不情願地遞隻碗仔,但刻意唔俾個女仔接到,如有閉路電視,希望老闆可以自己翻查(11/6/2022 13:20-13:45 ) 我睇唔過眼! 學生者,唔想接待,米門口貼住不招待窮人lor,你班女職員個個紋晒身,都係過來人啦! 員工質素同價錢完全不符 (我見slogan 寫住要經得起風浪先食得起大茶飯) 甘你不如唔好開係呢個商場,開去第二度! 職員白鴿眼成甘! 替班學生不值,人地有俾錢架!!!