今日一家四口大約下午6:30攞飛,大概等咗20分鐘左右,安排咗我哋附近係一個木窗位置,諗住食完同啲小朋友行陣街就準備返屋企!點不知就係惡夢嘅開始,全程係QR code落單,因為有啲食物其中小朋友敏感,但係都有位同事好好咁幫我哋落單!不久後,不斷聽到木窗後邊有兩把男聲係咁喺度講粗口,仲要係不斷重複好大聲,重點係我哋有小朋友㗎!起初我哋兩公婆諗住扮聽錯,食完就走!過多5分鐘之後又有另一位女同事衝出嚟,大大聲講嘢,跟住之後攞咗好多唔知咩嘢向住個角落頭係咁掟!我同我老婆諗緊究竟發生緊咩事?我同大部份客人嘅反應都係一樣!食物我哋唔敢多講,因為我哋淨係想食完就即刻走,但係呢間餐廳真係唔會再去囉!粗口橫飛,要去嘅麻煩真係要請考慮吓!

2024-10-01
Waiting Time
20 Minutes (Dine In)
$600 (Dinner)