幾年前食過一次呢間小店既湯麵感覺合格🤣今日想食個快捷午餐所以再試😛一入到去首先冷氣凍得黎控制唔到 座位同檯上唔乾淨已經好趕客🌚 最大問題係服務差得黎唔老實😡 落單既時候店員主動問轉唔轉刀削麵 本身無咩意見就試下啦😅 落左單先發現Menu寫刀削麵要加$4,即刻同店員話取消先話落左單無得改💸 $4就睇得出呢間舖既質素⭐️ 砂鍋罐湯雲吞 🥟先講湯底聲稱用咗藥膳去煲嘅湯底🌱完全無藥材味 飲完好鹹好口渴🥵 雲吞既賣相爆曬出黎😞 餡料調味一般般 CP值非常不高⭐️ 雲吞罐湯拉麵 🍜加咗$4嘅刀削麵口感好粉有啲硬🤨完全不值⭐️ 上海獅子頭罐湯拉麵 🦁睇返以前食過既獅子頭🍖質素唔高但比雲吞好 咬落肉質比較乾☹️

⭐️ 砂鍋罐湯雲吞 🥟

⭐️ 雲吞罐湯拉麵 🍜