2023-09-06 195 views
平時淨係用OpenRice睇吓有咩好食都未試過寫食評今次真係第一次因為難食而寫佢係我食過最難食嘅甜品講真甜品真係好難做到咁難食佢仲要唔係一般嘅難食真係好失望 諗住天氣熱辣辣入去食啲冰等自己可以涼啲🥲點知個人愈食愈火 唔知你哋明唔明🙄優點:1)店舖空間幾大,坐得舒服2)環境係幾好,裝修嗰啲都可以嘅,睇落去都可以比啲人打吓卡3)食物外表係可以的,都幾吸引人想食缺點 :1) 食物味道: 入去買難食,佢個士多啤梨味完全食唔出有士多啤梨,淨係食到藥水味,係愈食愈濃嘅藥水味,唔知以為自己睇緊醫生。佢側邊有一行士多啤梨圍住,士多啤梨係極酸。仲要特登加咗$10奶蓋,我以為奶蓋都唔會難食得去邊,但佢嘅奶蓋味道同我想像完全不同,可能我expected係好濃厚嘅芝士奶蓋味2)質感:綿綿冰入邊有一個硬骨骨嘅雀巢士多啤梨味雪糕,你可以話佢已經係成個甜品入邊最好食嘅嘢。啲冰入邊仲有好多食落去好似塑膠一粒粒嘅物體(類似西米)3)價錢 : 只能說性價比唔高,如果係好食都ok嘅,綿綿冰價錢係一人份量好似係70幾至80幾,二人份量好似係120幾至130幾第一張圖係佢外觀,第二張圖係食剩嘅,雖然好浪費,但真係食唔落總括嚟講
平時淨係用OpenRice睇吓有咩好食

佢仲要唔係一般嘅難食
真係好失望 諗住天氣熱辣辣入去食啲冰
等自己可以涼啲🥲
點知個人愈食愈火 唔知你哋明唔明🙄

優點:
1)店舖空間幾大,坐得舒服
2)環境係幾好,裝修嗰啲都可以嘅,睇落去都可以比啲人打吓卡
3)食物外表係可以的,都幾吸引人想食

缺點 :

總括嚟講都係唔建議去呢間食綿綿冰,其他食物就唔知道了🥹下次都唔會再過去