2009-11-25 11 views
不會去第二次。琴日去食lunch, 三個人, 點左一個二人餐, 一個一人餐.落單後20分鐘, 我叫伙記催促野食, 佢check完竟然問返我落左咩餐 -_-我地叫左波羅咕嚕肉, 我見個伙記捧住碟波羅咕嚕肉響店裡面行左幾個圈, 我問佢碟野係咪我地抬架? 佢又check一輪單, 另一個伙記呀姐又話係另一抬, 但係後原來碟野係我地架囉!浪費時間, 同埋碟波羅咕嚕肉都凍左好多啦! 而全程亦無道歉.食物質素亦唔掂, 個賽塝蟹, d 蛋白可以係一舊舊既, 冇誠意冇心機煮就唔好煮啦喂叫三個白飯, 黎得一個, 要我催佢先再比埋果兩個飯.d 筷子"痴立立", 用茶抹完都係咁, 非常唔舒服.見到疑似老闆娘同埋一個肥肥地既男人, 服務態度係好, 有笑容同埋有速度既, 但係其他伙記就好似係第二個世界黎咁, 呆滯, 做野慢, 做錯都唔緊要但係衰冇禮貌唔道歉
不會去第二次。

叫三個白飯, 黎得一個, 要我催佢先再比埋果兩個飯.

d 筷子"痴立立", 用茶抹完都係咁, 非常唔舒服.

2009-11-24