2020-03-28
生日,朋友帶咗我嚟呢間店大廈仲做緊裝修,但一出lift個反差真係令人好驚喜入面完全係夢幻令你嘅少女心都出曬嚟香煎日本帶子配黑松露意粉黑松露愛好者嘅我,去到邊見到有黑松露嘅食物都一定會點,今次要試下呢間店嘅黑松露帶子意粉係咪內外兼備先😜大大粒嘅帶子有3 粒,鮮味爽口,用料新鮮~意粉每條都有濃濃黑松露味夠彈牙😆值得一讚係黑松露味激濃激重,鐘意黑松露嘅你,一定要試!潘朵拉的盒子一睇甜品嘅外表就知潘朵拉的盒子係呢間店嘅主打😄 紅莓撻外面有糖漿製造嘅玻璃蓋住, 想食要用小木槌子敲碎😜好玩又好食!雖然玻璃蓋用糖漿整,但配紅莓撻一流!紅莓撻酸酸甜甜,配糖漿係好適合😆係碟上有寫上happy birthday, 店員仲會送上花環比壽星女,如果慶祝生日真係唔錯嘅地方!荔枝樹上的彩虹荔枝樹上的彩虹就係有汽嘅荔枝汽水,配七彩珠珠,係好靚!但味道就較普通,有啲似荔枝啫喱😆反而杯latte唔錯,好濃好香咖啡,咖啡夠滑
大廈仲做緊裝修,但一出lift個反差真係令人好驚喜
入面完全係夢幻令你嘅少女心都出曬嚟
香煎日本帶子配黑松露意粉
潘朵拉的盒子
荔枝樹上的彩虹
反而杯latte唔錯,好濃好香咖啡,咖啡夠滑