2023-04-22
今日黎到呢間燒烤店試下,之前行過幾次以為係酒吧無食過,今次見到有其他客食先知係燒烤店。。。點知俾我撞岩有特式海鮮食已經夠驚喜,點知味道更喜出望外,北寄貝二食真係出色,高湯煮肉夠鮮味,裙邊另外串起燒又夠惹味。。。肉類又係另一驚喜,幾款每一款嘅醃製或調味方式都唔一樣,無千編一律嘅感覺,連雞中翼同雞全翼都唔同醃法,完全食得出誠意同心思羊架嘅火喉同生熟度岩岩好,正佢食物種類都幾多,除左一般常見嘅款式外,仲有川式冷牛脷(冷盤),脆炸白蝦仔呢啲佐酒小食又講下環境先,有露天坐位,衛生環境唔算最好,但感覺反而好貼地,有些少大排檔feel,但見唔會坐得好迫或好嘈吵,氣氛其實唔錯,佢地另外都有房間,唔鐘意坐露天位,佢地都歡迎walk in客入坐,只要無人book都ok咁話老闆同員工都好吹得,食得好開心,又有生啤飲,以呢個服務同食物質素黎講價錢算唔貴,會多啲幫襯或介紹朋友
羊架嘅火喉同生熟度岩岩好,正