2023-05-14 478 views
.📍小島料理| 𝑻𝒂𝒊 𝑲𝒐𝒌 𝑻𝒔𝒖𝒊呢間日式小店已經想試咗好耐,但因為佢哋啲牛丼星期六成日一點幾就賣曬,而佢星期日又唔開,所以真係要好有緣份先食到!呢幾日落大雨都好神心咁行去大角咀終於比我食到🥹!.當日試咗最多人推介嘅慢煮牛板腱牛丼並盛($95),並盛都有成十幾塊牛肉好足料👅 睇相都知每塊牛肉都煮得啱啱好,肉質好嫩又鎖得住肉汁。配埋佢個乳酪醬食落好清新,估唔到又同啲牛肉咁夾,令個牛丼去左另一個層次🤤🫶🏻。食埋個芝士撻($16)就非常滿足!.宜家用Openrice Pay 比錢仲可以買九折卷,折完人均一百蚊都唔洗性價比真係極高,係非常高質嘅牛丼,完全理解點解平時咁早賣曬🥹🫶🏻。
📍小島料理| 𝑻𝒂𝒊 𝑲𝒐𝒌 𝑻𝒔𝒖𝒊
  • 慢煮牛板腱牛丼