2014-07-28 1767 views
今天約了好友去APM行街, 朋友話發現APM旁邊有間西餐好好食,又唔貴, 今晚一定要我去試一試間餐廳就係APM旁邊,行過去只係2-3分鐘就到, 位置方便上到去朋友BOOK左位既關係, 所以唔洗等位, 我朋友係呢間餐廳既熟客仔, 所以個女服務員一見到我個朋友就識叫"謝小姐,你好阿!", 我朋友有晒FACE ,  一日咁多客都記得人地姓咩, 值得讚一讚呢度環境比較細, 我們7點半上到黎都FULL , 但係佢安排D坐位好闊, 起馬唔洗好似d大集團餐廳咁2個人坐到迫一迫, 起馬比晒成張4 人桌我地晚餐由68去到158都有, 不過68個d係沙律餐, 意粉飯個d 70~80, 一d都唔貴, 我叫左個青口南瓜意大利飯,我個朋友叫左個西冷, 跟餐有埋頭盤同湯, 我地簡左凱撒沙律, 呢度沙律有個好處就係個d沙律汁會"no"埋, 唔似出面會汁另上, 幾好食主菜, 我個朋友話佢個西冷幾好, 一分錢一分貨,158呢個價算唔差,起馬無咩根位, 唔會好似食牛肉乾咁,算靚, 我唔食牛肉所以無機會試一試, 我個飯都唔差, 飯軟硬適中, 我唔中意食d意大利飯係"林"既, 硬硬地先好食架嘛最後有個自家制雪糕做甜品, 奶味

間餐廳就係APM旁邊,行過去只係2-3分鐘就到, 位置方便
 一日咁多客都記得人地姓咩, 值得讚一讚

最後有個自家制雪糕做甜品, 奶味比較重, 不過幾好食!!
Other Info. : 個四眼男服務員(我估係老闆) 都幾靚仔, 服務又好, 可惜我有男朋友 =.="
2014-07-27
$120 (Dinner)
  • 三文魚凱撒沙律
  • 青口南瓜意大利飯