2018-11-28
我發現講咗咁多都未講到點解係帝王式享受🙈咁我就唯有犧牲吋我嘅個人空間講吓啦🤷🏻♂️佢哋一開始就有題我哋呢個鍋特別易癡底 第得閒就會過嚟問吓冇嘢要幫手 另外佢有一個兜俾我哋裝蜆殼 佢哋會不停咁幫我地玩幫我地倒 🤤令到佢唔會滿晒 又唔會好似第度咁 收左就唔攞翻嚟 要你自己再問佢攞個容器裝垃圾💁🏻♂️去到我哋食完嘅時候佢哋5分鐘內有三個Staff輪流過嚟幫我地較細個火📛 你可能會話下點點解第一個Staff唔直接幫我完全熄左佢 xd 但係我覺得個重點係 證明佢地每一個Staff都會keep住留意每一台客人嘅情況 值得一讚!不過咁咪唔兩個人去其實買單都成千蚊咁滯💸💸 其實都唔係話真係咁平🙈 但係有時一班人或者同伴侶慶祝食吓高質嘅打邊爐 其實都係一個享受黎💕🔆(*1)冇錯點解今次會咁特別有備注呢 就係因為比我見到一件事😡 話就話係令你有皇上嘅感覺姐😡 見倒隔離枱有一個肥婆對waiter 呼呼喝喝 另外雖然Menu寫住一句: 但係我都希望大家唔好好似個肥婆咁指着一個Staff大叫我覺得人哋整一個gimmick 出嚟係為咗大家食開心同笑吓 而唔係想比客人挖苦自己➖➖➖➖➖
🔆(*1)冇錯點解今次會咁特別有備注呢 就係因為比我見到一件事😡 話就話係令你有皇上嘅感覺姐😡 見倒隔離枱有一個肥婆對waiter 呼呼喝喝 另外雖然Menu寫住一句:[皇上口令 接旨] 但係我都希望大家唔好好似個肥婆咁指着一個Staff大叫[你過嚟接旨]我覺得人哋整一個gimmick 出嚟係為咗大家食開心同笑吓 而唔係想比客人挖苦自己
➖➖➖➖➖