2019-11-13
今日晚餐唔係食咗好多,突然好想食宵夜。 咁梗係約返三五知己一齊去食嘢啦! 元朗原來又有新嘢食, 仲要係我摯愛嘅中菜,咁梗係試下先啦!地方簡單得嚟都比較闊落, 又有圓枱和卡位, 仲有埋電視睇添!小食叫咗個橋頭,唔係間間餐廳都有得食, 竟然呢就有得食,真係我嘅大愛椒鹽鮮魷和椒鹽九肚魚又點少得呢! 粉薄香脆, 炸到金黃色,都幾大碟, 送到嚟仲係熱辣辣嘅。豉椒炒花甲, 花甲大隻之餘仲比較肥美, 而且一啲沙都冇, 送到嚟香噴噴非常惹味。乾扁四季豆炒得夠淋身而且唔會太油,份量好足,再配少許辣椒, 送飯一流!黑椒牛仔骨, 平時自己係街買都貴, 反而喺度食同自己係街買嘅價錢差唔多。 黑椒味夠濃,牛肉夠嫩唔會過火口,非常滋味。豉汁蒸倉魚, 倉魚夠曬大條, 魚肉嫩滑鮮甜 ,豉油汁夠多, 味道非常夾!餐牌款式多梗有一款啱你心水
餐牌款式多梗有一款啱你心水