2020-01-14 304 views
夜晚晚 一個人諗唔到食咩 行行下見到呢間南華美食 原來有我最中意既糯米飯 其實仲想食埋生菜魚肉 不過一個人食唔到咁多野 所以淨係食左我至愛先 佢寫住三寶糯米飯 不過我淨係中意食臘腸 其餘兩樣我個人唔中意食 一碗$27 唔算貴 深夜黎講唔錯 門口有幾張枱俾你坐下 幾好如果唔中意坐街邊 可以外賣 因為我都見到好多人外賣 飯到手 搵個位坐低 第一啖好香口 飯身軟度岩岩好 唔算太硬太軟不過唔中意太重口味既朋友 可以叫佢落少d 豉油 得閒同朋友黎聚下 食下少食唔算選擇 基本上有齊哂香港風味小食 值得一試
2020-01-14
Waiting Time
1 Minutes (Dine In)
$30 (Last Night Supper)
  • 糯米飯