2021-12-13 102 views
串, BBQ Skewers尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖Shop 5, G/F, King's Commercial Building, 2-4 Chatham Court, Tsim Sha Tsui同男朋友食完拉麵, 因麵質一般同湯頭重味精, 我一喝便不舒服只吃了幾口,所以沒有飽架感覺,再轉場填滿個胃同空虛架心靈。串燒有堂食外賣, 買左外賣返屋企, 就可以一路食一路睇劇啦!大部份都係鹽燒, 回歸基本用鹽已帶出肉味。見十幾蚊起一串,我同男朋友狂剔左好多野食。$14 鹽燒雞肉 簡單好食 $16 雞中翼皮又香$14 雞腎爽口得來無怪味, 同樣$14 雞軟骨燒完出曬酒好咬口。$56 五花腩油脂豐潤, 咬入口富豬同油脂香 $18 蜜味叉燒王推薦, 甜甜地個醬好開胃男人點架 $22鹽燒京蔥熊本牛 $22 鹽燒厚切牛脷好咬台灣腸令我想起夜市,甜甜油池池架腸,正$48 鱔又係佢摯愛, 皮厚肉多一大袋返屋企食得幾開心又飽, 而價錢同我頭先食碗劣質低水準拉麵差不多, 好彩有間串燒拯救左我。呢度開夜晚架, 都好多人外賣做宵夜, 好多客都係酒吧飲完野落來食宵夜。
串, BBQ Skewers

尖沙咀漆咸圍2-4號金時商業大廈地下5號舖

$14 鹽燒雞肉 簡單好食 $16 雞中翼皮又香

男人點架 $22鹽燒京蔥熊本牛 $22 鹽燒厚切牛脷好咬

台灣腸令我想起夜市,甜甜油池池架腸,正

$48 鱔又係佢摯愛, 皮厚肉多