2023-04-29 1188 views
二人共餐, 要了七道菜。 分別係:烤北京填鴨半隻啦, 拼盤,無錫脆鱔,蟹粉撈麵,杞子桂花糕,腰果露 仲有訂咗優惠送嘅花雕醉雞~ 味道唔錯 非常欣賞烤北京鴨嘅配菜 仲教咗你點樣食㖭 只要留意 menu其實有教, 呢個幾好因為我屋企人唔識食, 佢第一次食呢一度菜。 致臻拼盤就一次過試多幾款唔同嘅小食。 生日肯定食 長壽麵,普通麵就冇意思,所以嗌個 特別 啲嘅蟹粉撈麵。 無錫脆鱔,煮得好好,唔似街外嗰啲得外面脆入 淋曬。 醉雞質素好高 唔會好似出面咁樣一陣酒味,但係唔好食囉,佢控制得過個酒 香,雞好滑又好入味。 最後又係桂花糕 唔會太 甜 ,但係 口感好好。 腰果露 必定嗌喇 鎮店之寶呀~ 連埋餐前小碟同埋茶加熱水, 埋加一。$921, 佢二人套餐都要 700左右, 我覺得可以畢竟份量都係畀套餐多,而且是既花款都多~
2023-04-28
$460.5