2021-07-06 64 views
睇到呢度用足球做主題 評價又唔錯 地方又就腳 星期六夜晚就黎free1free電話book左位7點 安排左個似龍門既座位 成件事有情調左 不過就唔係坐得好舒服 見d小食都好吸引 兩個人就散叫加一個set share 👇🏼set跟既沙律 正常 最特別係隻足球碟👇🏼雜果賓治 有d失望 裡面一粒罐頭雜果都冇👇🏼凍朱古力 一飲就知係吉百利沖出黎 麻麻地🧄包 醬都搽得好足 就算叫一個set都有兩塊包👍🏼👇🏼咸蛋黃雞翼 成隻咸蛋痴左係上面 幾香口 👇🏼鵝肝黑松露意大利飯 鵝肝味道唔太濃厚 黑松露味撈飯成左主角👇🏼7成熟唔記得咩扒+龍蝦 牛扒食落好多筋 唔太容易入口 龍蝦就正常既最後加多左個橘子白朱古力蛋糕 一入口就知係冰箱拎出黎 好硬 唔算好食最後埋單6xx 價錢合理 不過質素就真係覺得一般般 食野途中待應會突然停係我地中間望下對面d樓 仲要講’呢個時間對面個家人仲未食飯既..... ‘

見d小食都好吸引 兩個人就散叫加一個set share
👇🏼set跟既沙律 正常 最特別係隻足球碟