2016-07-11 325 views
話說屯門市廣場嘅變化真大,店鋪轉得快,連餐廳都愈開愈多😌有時經過見到有新野都好想試,但無奈多人,唯有下次又下次😂今次家姐生日,早前佢又表示對呢間餐廳好感興趣,甘即使多人都要排啦😌好彩今次人唔算多,唔洗等太耐! 一坐埋位,服務員表示仲有5分鐘午餐就截單😂肚餓嘅我地馬上落order😋見到餐牌上嘅卡邦拿意粉好似幾靚甘 仲配埋蘑菇忌廉湯甘吸引 諗都唔諗就叫左呢款午餐😋等左10分鐘度 美食就送到眼前👀賣相都唔差,一黎就先試忌廉湯,味道好香濃,浸埋酥皮落湯一流呀!👍🏻不過飲完湯再食個意粉 相對無咩味 可能係湯比意粉嘅汁更濃 同埋意粉係咩配料 整體配菜比主菜更好味 有d可惜😩家姐對點左嘅all day breakfast 表示味道一般,試一次就夠了。🙈附送埋午餐餐牌俾大家參考下👇🏻😁(影得有d濛🙈唔好介意)

卡邦拿意粉

附送埋午餐餐牌俾大家參考下👇🏻😁(影得有d濛🙈唔好介意)
2016-06-25
Waiting Time
30 Minutes (Dine In)
$60 (Lunch)
Celebration
Birthday