2025-01-15
家庭聚會朋友聚會都係開心快樂嘅事!除咗開心之餘都會諗大家食啲咩好,邊食邊傾計絕對係開心快樂嘅事!啱啱我哋又約聚會啦,今次就揀咗好多朋友都話口碑好好味嘅 pnefood.hk到會,咁多人出街食好煩㗎又限時小朋友又要坐定定無得玩,叫到會就啱曬!由於我哋多小朋友,所以係食品上都會揀啲啱佢哋食嘅,pnefood.hk嘅選擇多達70幾款,好彩係同好友一齊揀,選擇困難症媽媽真係樣樣都想食呀,我哋就點咗個6-8人套餐,有足足10款食品!前菜小食我哋就揀咗西班牙火腿凱撒沙律🥗、泰式酸辣無骨鳳爪同潮州打冷-秘製滷水拼盤,由其係個滷水汁真係好入味,另外個酸辣無骨鳳爪微酸好開胃!小朋友最鍾意食嘅BBQ蜜糖雞翼同美式脆炸手指魚配他他醬佢地係爭住食添呀,大人就食原隻鳳尾蝦多士同埋芝士忌廉汁焗翠綠西蘭花,真係係好香脆好濃芝士🧀!主食我哋就order咗鮮蝦、細帶子香濃龍蝦汁螺絲粉同埋瑤柱絲蟹肉靈芝菇炒飯,班小朋友極力推介個螺絲粉,個個都搶住要食,好啱大小朋友口味,另個爸爸們就好欣賞個炒飯,粒粒飯香配埋香濃味嘅瑤柱同蟹肉,真係大滿足!食飽又點少得甜品呢?我哋就點咗藍莓一口芝士蛋糕,一人一個唔洗爭,再加上大家都係藍莓芝
食飽又點少得甜品呢?我哋就點咗藍莓一口芝士蛋糕,一人一個唔洗爭,再加上大家都係藍莓芝士蛋糕嘅粉絲😍😍😍個個都食到抱住個肚!
呢間pnefood.hk無論係款式口味都好適合,平時我地都好蟹聚會,mark低呢間最啱過時過節或一大班朋友食飯啦!大家都不妨order咁高質咁美味嘅到會!
@pnefood.hk
#到會餐點 #聚會首選 #美食推介 #家庭聚會 #朋友聚會