我哋之前黎歡樂大排檔食過小炒,今次再同屋企人一齊去,book左間房有電視睇奧運!今次試啲唔同嘅菜式(我會話係比較似酒樓嘅菜)整體嚟講,食物質素都幾好,性價比都幾高。- **蒜片牛仔粒**:賣相不錯,果然有驚喜!估唔到廚師會用蝦餅/蝦滑配搭,好新鮮啊!而且牛仔粒都好嫩。- **鮑魚鵝掌**:鮑魚味道算濃厚,以價錢嚟講就應該唔係乾鮑,但大大隻好過癮,鵝掌就覺得唔夠淋。- **XO醬炒墨魚花西芹**:墨魚花切得幾厚,口感爽口,份量足夠。呢個餸我以前未試過,所以覺得有驚喜。- **上湯龍蝦伊麵**晚市孖寶西澳龍蝦+燒鵝,六個人一齊食,每人都有一大塊龍蝦肉,龍蝦都幾新鮮,但我最鐘意係個伊麵同個汁!- **孖寶配例牌燒鵝**:燒鵝不過不失,無特別突出。-**椒鹽炸粟米**:本身都係口痕見到想食,無諗過咁好食,絕對係MVP,大人細路都鍾意酥脆得來粟米本身又唔會話太乾,亦都唔係太鹹味道啱啱好!整體上,今次食飯都好滿意,餐牌見到有好多嘢想試 (雞煲翅、幅圖賣相好精緻嘅冬瓜盅etc etc)下次再嚟食!ps今次坐獨立房就要加一同埋有最低消費,之前就免加一希望呢啲評論幫到你Enjoy!

- **孖寶配例牌燒鵝**:燒鵝不過不失,無特別突出。

酥脆得來粟米本身又唔會話太乾,亦都唔係太鹹味道啱啱好!

ps今次坐獨立房就要加一同埋有最低消費,之前就免加一

希望呢啲評論幫到你Enjoy!
蒜片牛仔粒
西澳龍蝦上湯伊麵