平日都有行經過呢一間餐廳,講真門面就真係唔係太吸引,所以之前都冇去食過。後尾有次lunch同事話我聽佢哋啲嘢食唔錯,可以試吓,我才第一次去食。我覺得和附近嘅餐廳比較來說是幾優惠的,性價比很高。早幾日晚上OT的時候落去買咗外賣食,發個原來晚餐和午餐的menu唔同的,我點咗個魚香茄子配老火湯+白飯+凍檸茶才$$67,這個價錢在附近搵唔到。重點都係食物的質素唔錯,魚香茄子不油膩,老火湯真的沒有味精,講真原本對杯檸檬茶不會有特別要求的,但係飲落又覺得真係比附近的茶餐廳比較好飲啲。我在等外賣的時候,發現都幾多人晚上過嚟買外賣,另外也有幾多人叫餃子,我下次有興趣試吓。總括來說我覺得這餐廳值得推薦,我會繼續幫襯。(不好意思,吃快了忘記拍照)

TakeAway
  • 老火湯、檸檬茶