2021-06-10 1020 views
間中都會係呢區食吓嘢,因為呢到附近有個公園好大,就係比我當行山咁行,同風景都幾靚,一邊行一邊影吓風景,行完又可以去開餐😃—————————-午市套餐:烤五花肉配飯:又係我至愛的烤五花肉👍😋肉質唔會乾..烤得時間啱啱好,有咬口之餘肉質鮮嫩,食多唔會滯,食落無肥油,點埋韓國辣椒醬.食到唔停口😋😂用珍珠米做的飯,吃落煙靭的口感又帶軟熟,飯香又好味😋————————配前菜:泡菜:開胃韓式泡菜😋➕18元配特飲 :藍莓🫐沙冰呢個藍莓🫐沙冰真係好正,濃郁的藍莓🫐味道又不會太甜,冰冰凍凍涼透入心,飲得實在舒暢,🧊冰涼又暢快的感覺👍————————小食:韭菜煎餅🥞:韭菜的烤香、煎餅的軟熟,一吃這些煎餅,腦海總浮現兒時的回憶,兒時在家裏小時侯家人最愛煮的一個食物,吃出童年的回憶就、又是好吃又是令人回味的一個食物。🥳——————————來一個韓式午餐開心🥳⋯⋯就係咁簡單——————————

—————————-
午市套餐:
烤五花肉配飯:
又係我至愛的烤五花肉👍😋
用珍珠米做的飯,吃落煙靭的口感又帶軟熟,飯香又好味😋

————————
配前菜:泡菜: