2023-05-06
🥩 屠夫牛扒 $388牛應該係整耐左好鞋口,佢建議嗌四成,但最後出嚟似六七成喎ching⋯下次係咪應該嗌一成穩陣啲🥲。牛味係真係幾重👍🏻,可惜整耐左嘥左塊肉🥺仲以為佢粒蒜會係淋到入口即溶🧄,但它不是🥺🦀 睡蟹意大利飯 $248飯就好鬼硬,個汁奶香味幾濃郁,都幾黏幾漿住啲飯,鍾意呢個汁😌,不過個飯真係硬過我條命⋯ btw真心請教吓大家,其實意大利飯應該硬定淋?我出邊有食過硬到痴實大牙,又食過完溶溶爛爛咁⋯🏝️ Sake Island $65都幾少見餐廳有sake cocktail,唔可以放過呀🫶🏻。似走甜嘅檸茶加左酒,Sake味都幾重,係易入口嘅sake,佢話已經專登幫我調strong啲無咁甜,但佢檸檬茶味堅係好突出好出戲😂🍏 April s Apple $50即係青蘋果梳打水,好多蘋果切碎,但無匙羹,唔知係咪唔for我地食渣🤣總結:賣相就真係靚嘅,職員都好NICE,不過地點有啲格涉,同埋成餐飯食到牙骰軟🥶
仲以為佢粒蒜會係淋到入口即溶🧄,但它不是🥺
🦀 睡蟹意大利飯 $248
🏝️ Sake Island $65