2020-12-30 717 views
上完🌈梯級去咗另一個世界🤣好似今次真係第一次自己會去一間Cafe坐😌, 門面黑白簡約設計, 傢俬復古有心思, or sit jor hai 我坐咗喺出面一張簡約嘅大木檯, 有好多綠葉植物, 望住條街發下呆好似時間過得慢咗, 其實本身呢度最signature係食嗰個Baby Cake, 但係一個人就唯有嗌一件啦🤣Baby cake打卡一流, 下次可以再同朋友去試吓🥰Baby Cake + 2 free drinks 💰250Cake Slice + 1 free drink 💰98✨S’mores 🍫💫評分:8.4/10📝為咗呢個蛋糕而黎, 好重朱古力🍫味, 棉花糖主要係中間嗰一層+面頭燒焦咗嘅棉花糖, 食落會有少少甜😌✨Yuzu Genmaicha Cooler🍸 (+💰10)💫評分: 7.8/10📝清新🍃, 柚子玄米茶好refreshing , 味道偏酸, 柚子味重, 一路食蛋糕一路飲就可以中和返𝕁𝕠𝕦𝕖𝕣📍灣仔秀華坊 1 號地下(金鐘🚇F 出口行8分鐘就到)💫評分: 8.1/10💬環境好靚好舒服+有種復古味+遠離煩囂嘅感覺非常Jeng😍

Cake Slice + 1 free drink 💰98
S’mores

✨S’mores 🍫
💫評分:8.4/10

💫評分: 7.8/10

𝕁𝕠𝕦𝕖𝕣
📍灣仔秀華坊 1 號地下
(金鐘🚇F 出口行8分鐘就到)

💫評分: 8.1/10
💬環境好靚好舒服+有種復古味+遠離煩囂嘅感覺非常Jeng😍