2023-07-19 4388 views
餐廳行日系風格,裝修選用木色白色設計,同友人放工去食野閒談,的確分外幾寫意。今次坐係半開放式房間,就比較舒服😌坐大廳如果撞正繁忙時間就比較多人。侍應生服務態度唔錯,亦好主動加水,值得一讚👍🏻👉🏼PEKO小食拼盤(12件)$168想食炸葫蔴雞同海苔魷魚(happy Friday就是任性),見拼盤有齊晒4樣野一於試試佢😎份量都唔少,有4隻炸廣島蠔🦪、4件炸雞🍗同數之不盡既紫菜魷魚🦑,再配埋白汁煙肉汁煮青口,中和番炸物既油膩感。👉🏼蒜香和牛粒炒飯 $158本身諗住叫鮮茄辣肉腸肉丸意大利麵,但見隔離枱叫泡菜和牛炒飯超吸引‼️即刻轉軚🤣上碟果然有驚喜,超大碟😌3-4個人食都無問題👍🏻炒香既蒜片提升成碟飯至極點😍泡菜+蒜片加埋係出奇地夾😝選用珍珠米炒飯,粒粒分明😍👉🏼香煎西班牙豬胺 $268 + side dish 薯條$38豬胺上碟擺盤極有美感😚可以媲美高級餐廳🍽豬胺煎得岩岩好,切開仲有少少粉嫩粉嫩🐽口感唔錯,仲有肉汁鎖住。伴碟有baby carrot、露筍同酸菜,色彩繽紛🎨呢個價位份量感覺可以再多少少🤏意猶未盡🤭side dish可以加$38要薯條/薯蓉/雜菜/黑醋蕃茄,今次揀左薯條,係我最愛既

👉🏼PEKO小食拼盤(12件)$168

👉🏼蒜香和牛粒炒飯 $158

豬胺上碟擺盤極有美感😚可以媲美高級餐廳🍽豬胺煎得岩岩好,切開仲有少少粉嫩粉嫩🐽口感唔錯,仲有肉汁鎖住。伴碟有baby carrot、露筍同酸菜,色彩繽紛🎨呢個價位份量感覺可以再多少少🤏意猶未盡🤭side dish可以加$38要薯條/薯蓉/雜菜/黑醋蕃茄,今次揀左薯條,係我最愛既粗薯,份量適中🍟下次想試埋黑松露薯蓉🥔

今次同友人一路傾一路食(一路影相打卡🫢)一個半鐘好快就過左,下次要再試下happy hour優惠❗️