因為朋友介紹就同埋我哋想搵個地方傾耐少少計,所以今次就揀比較近柯士甸嘅職人酒室😋因為我哋都未食晚飯,所以都叫咗啲主食食,主食主要有意大利麵同埋漢堡包,而我就揀咗漢堡包:酒室漢堡包配薯條首先呢個薯條真係好出色,佢唔係普通嘅薯條,薯條表面佢加左啲跪粉或者其他調味料落去再炸,豐富左薯條表面口感😳漢堡包方面真係好大個,所以分咗一半食,漢堡肉質係比較散,但係亦都不失整個漢堡包既。包好食,加埋啲醬汁同埋酸瓜洋蔥好開胃,亦都刺激味蕾😋😋店員亦都好友善咁嘅樣俾我加黑松露醬汁,加分😝😝Dirty 我叫咗杯Dirty佢哋採用咗明治牛奶做底,冷熱交集,配合得啱啱好👍🏻芫荽胡椒餃子又估佢唔到加埋辣椒醬配依個豬肉既芫荽胡椒餃子幾夾👍🏻你酒吧地方食餃子真係有啲特別,而佢亦都係做得唔錯😝香辣紫菜脆雞配燒烤醬佢呢個脆雞係有少少辣,加埋啲紫菜碎都夠味香辣紫菜脆雞配燒烤醬日本紫菜碎與香辣脆雞並配搭特色燒烤BBQ醬汁非常可口😋怕好重嘅BBQ汁其實可以唔落就咁食都得,加埋亦都係有唔同嘅感覺👍🏻

酒室漢堡包配薯條
店員亦都好友善咁嘅樣俾我加黑松露醬汁,加分😝😝

Dirty

芫荽胡椒餃子