2020-02-27 25 views
今日去樓上cafe食野平時勁多人排隊,竟然無人直入升降機唉,唔理甘多,食左先講去到cafe 店員俾左餐牌我們我們不想諗太多直接叫個$318 套餐蜜糖芥末雞翼雞翼都好大隻,有六隻,煎得很香,而且蜜糖很滋潤,微微辣,醃得夠味焗自家製芝士肉醬意粉店員用隔熱手套奉上,肉醬夠多,意粉沾滿肉醬及芝士,很香很惹味,熱辣辣,正芝士白汁焗鴨胸意粉同樣都係焗意粉,我喜歡食白汁,加芝士一流,而且鴨胸焗過後咸香味出曬黎,份量都好甜品是提拉米蘇蛋糕都大件,老公話咖啡味濃,有朱古力粉鋪面,食落很滑身,美味比利時窩夫即製很美味,上面還有滑溜的忌廉,朱古力醬,非常滿足老公飲三月,草莓奶昔,香濃美味又滑口我就當然飲花茶,水蜜桃果粒茶,乍暖還寒的天氣,呷一口花茶,很舒服,仲有一小瓶蜜糖可以拌勻飲用,唔錯
今日去樓上cafe食野
平時勁多人排隊,竟然無人直入升降機
唉,唔理甘多,食左先講

去到cafe 店員俾左餐牌我們
我們不想諗太多
直接叫個$318 套餐

蜜糖芥末雞翼

焗自家製芝士肉醬意粉

芝士白汁焗鴨胸意粉

甜品是提拉米蘇

比利時窩夫
即製很美味,上面還有滑溜的忌廉,朱古力醬,非常滿足

老公飲三月,草莓奶昔,香濃美味又滑口