2020-12-16 956 views
星期六, 同囡在尖沙咀, 有二人時間, 要好好地享受下,  行下行下來到「芽莊越式料理」,  問下有無window seat, 竟然有, 真係唔洗再搵其他地方, 即入,  全間餐廳只得三張window seat tables, 難能可貴, 我們order 越式河粉及檬, 我的牛肉檬, 很好味, 主要是牛肉很軟, 有牛肉味, 又夠 juicy, 雞絲河粉份量都好足, 見囡囡都吃得很開心,  相信食環境, 已經超滿足,  而且有位男服務員雖然很忙工作, 也很nice 幫我們影相,  真的謝謝他呢。
2020-12-05
Waiting Time
4 Minutes (Dine In)
$90 (Lunch)