2008-08-02 8 views
間唔中星期六都會約友人前來食晚飯, 喜歡呢度o既原因係貪靜靜地, 可以傾下計, 通常會同朋友order 枝白酒, 食下野, 飲下酒, 咁就過左一晚, 都幾寫意呀講返食物, 都有水準呀!本人推介- 1) 即焗法式麵包 (外面好脆, 入面好軟, 係即焗, 不是翻烘)2) 南瓜湯 (好滑好好味)3) 煙三文魚+鴨匈沙律4) 鹽燒鴨腿 (最近第一次食, 好好味, 送酒真係一流)5) 白汁羊柳三色紅米飯 ( d飯入面有白汁撈左, 感覺好creamy, 但唔係日日有, 要咁啱果日有厨師推介先有得食o架)6)牛仔骨(個汁好味, d肉林度適中)7) 白汁煙肉意粉8) 朱古力雪糕 (極力推介-係原裝即開大球型雪糕, 外面有朱古力粉, 食落有d朱古力粒, 唔太甜, 真係好好味)價錢方面o係中環soho 區o黎講, 一d都唔貴啦, 我地每次都會開枝白酒, 叫2款野食+bread埋單五百幾蚊, 都好合理呀地方都好舒適, 唔會人來人往, 店內仲會播細細聲o既音樂

講返食物, 都有水準呀!
本人推介-
2) 南瓜湯 (好滑好好味)
3) 煙三文魚+鴨匈沙律
4) 鹽燒鴨腿 (最近第一次食, 好好味, 送酒真係一流)
6)牛仔骨(個汁好味, d肉林度適中)
7) 白汁煙肉意粉

地方都好舒適, 唔會人來人往, 店內仲會播細細聲o既音樂

$250 (Dinner)