2024-02-15 196 views
🍲壽喜燒牛肩肉鹿茸菇燴飯 ($95)一食落去個下有驚喜!😍牛同飯都有甜甜嘅壽喜燒汁味,煮法似risotto, 飯係偏腍身嘅,蛋用左蘭王蛋🥚蛋香非常濃郁!🐟花魚一夜干定食 ($115)好精緻嘅擺盤😍定食包括前菜、主食、麵豉湯同埋紫菜飯🍱前菜個粒白蘿蔔配菜清甜入味好juicy! 好出色!🤩花魚肉質較實帶油脂香, 加少少蘿蔔蓉味道好夾~☕Iced Latte ($36) & Rose Latte ($32)Iced Latte味道正常,但Rose Latte就有D太甜了~總括黎講,食物味道不錯,但餐廳人手稍稍不足,眼見幾張枱一路未執,而我地非lunch hour兩點幾落左單後都等4-5個字先有野食,如果附近趕返工嘅可能要諗諗😔但如果好似我地咁chill下嘅,就可以試下啦🤗
🍲壽喜燒牛肩肉鹿茸菇燴飯 ($95)

🐟花魚一夜干定食 ($115)
花魚肉質較實帶油脂香, 加少少蘿蔔蓉味道好夾~

Type of Meal
Lunch