寶琳街市最近新開左間burger店🤩🤩小店主打彩色burger🍔、pizza🍕同all day breakfast🍱,好多選擇~用網頁落單仲有85折優惠添!!我今次就叫左呢個二人套餐,包括有burger、小食同野飲~幾抵食❤️❤️-🍔二人burger套餐 $168✨📍招牌手打牛肉漢堡🐮佢地既漢堡包皮顏色係隨機,幾特別😍😍裡面包括有手打牛肉🐮、蕃茄🍅、生菜🥬同洋蔥🧅等,份量十足!!手打牛肉肉質軟腍,咬落juicy重牛味~~麵包外脆內軟,而且係純素成分,食落比較健康👍🏻👍🏻📍韓風泡菜豚肉漢堡🐷朋友鍾意食泡菜,就叫左呢個包試試~~泡菜辣辣地幾惹味,豚肉夠哂嫩口😋😋兩者配搭十分夾,有種韓國辣炒豬肉既感覺❤️❤️📍糯米釀雞翼(4隻)🍗好耐冇食釀雞翼,估唔到呢度有😍😍咬落外脆內嫩、無骨,裡面釀左啲糯米,好煙韌~~口感層次豐富,味道唔錯👍🏻👍🏻📍一口芝士(8粒)🧀外層酥脆,內裡係流心芝士😋😋每啖都充滿芝士既鹹香,芝士控必試~~📍黑松露鴛鴦薯條🍟包括有普通薯條同蕃薯條,黑松露味好香!!薯條炸得都好香脆,食完超飽肚👍🏻👍🏻
寶琳街市最近新開左間burger店🤩🤩
🍔二人burger套餐 $168✨

📍招牌手打牛肉漢堡🐮
佢地既漢堡包皮顏色係隨機,幾特別😍😍
手打牛肉肉質軟腍,咬落juicy重牛味~~
麵包外脆內軟,而且係純素成分,食落比較健康👍🏻👍🏻

📍韓風泡菜豚肉漢堡🐷
朋友鍾意食泡菜,就叫左呢個包試試~~
泡菜辣辣地幾惹味,豚肉夠哂嫩口😋😋
兩者配搭十分夾,有種韓國辣炒豬肉既感覺❤️❤️

📍糯米釀雞翼(4隻)🍗
好耐冇食釀雞翼,估唔到呢度有😍😍
咬落外脆內嫩、無骨,裡面釀左啲糯米,好煙韌~~
口感層次豐富,味道唔錯👍🏻👍🏻

📍一口芝士(8粒)🧀
外層酥脆,內裡係流心芝士😋😋
每啖都充滿芝士既鹹香,芝士控必試~~

📍黑松露鴛鴦薯條🍟
包括有普通薯條同蕃薯條,黑松露味好香!!
薯條炸得都好香脆,食完超飽肚👍🏻👍🏻