2024-10-28
📍 Jagger (尖沙咀)尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心地下26-30號舖見到呢間餐廳有分室外同室外,好多人係到好Chill咁飲下嘢,佢室內佈置到好似叢林咁,仲有個大玻璃窗開住連住條街,設計又時尚又有空間感,勁岩打卡!👉 All Day Breakfast💰$148😋😋😋😋.6/5All day breakfast 容非常豐富,包括有炸雞塊、火腿、炒蛋、腸仔、牛角包、薯餅同埋沙律菜,超級吸引!!!!我最鍾意佢個牛角包!外酥內脆,勁鬆化!每啖都係牛油香味!高質,好食💓💓仲包埋野飲,我叫左Blackccino 喜歡齋啡嘅朋友,可以試試 Blackccino,有如黑啤細緻絲滑的口感,不是周圍有得叫啊!👉牛油果🥑三色茄沙律💰$78😋😋😋😋.8/5沙律份量都幾多,仲勁新鮮!而且牛油果份量都好多!咁大碟其實食完都飽💕💕仲有配飲品,叫左Ice americano ,佢啲咖啡都唔錯回頭: yesYesyes!!!每樣食物我都好滿意😆而且環境好舒服,價錢又平!
尖沙咀麼地道31-41號FHP購物中心地下26-30號舖
👉 All Day Breakfast