2021-05-16 119 views
慶祝閨密生日,坐得舒適又食得招積係重點😂 揀左呢間樓底高裝修新感覺grand 的意大利餐廳。個all day brunch 實在太豪華太吸引了,見到menu 張相我地已經一齊嘩左出來,再係open rice見到食評唔錯就叫左黎試,真係好味!Parma ham 係高質的,蒜蓉包係兩塊(share即係一人一塊)唔夠的,另外真心要讚個coffee, 好香,highly recommend唔落奶先試啖佢的咖啡香。另外再叫左個南瓜蟹肉湯,唔係跟餐但都散叫左。冇失望,有真蟹肉!仲叫左個steak (牛一當然要叫牛賀下佢!) 襯紅酒汁超!級!正!叫左7成熟,餐廳做得好好絕冇overcook 亦冇過raw. 好快就比我地KO哂Cake 當然少不了,呢個tiramisu 口感唔錯,好岩我地口味係OpenRice scroll 左幾頁,見冇咩人點apple pie, 但個人係cinnamon 迷去到世界各地都鐘意食apple pie所以照叫左,好食!cinnamon味好足,蘋果甜甜酸酸的,歡喜cinnamon 的可以試下!