2023-12-29 21 views
今日到銅鑼灣shopping ,收穫不少,吃個日本餐獎勵吓大家!來到登龍街,聽朋友講究極堂魚生好正,就決定今日午餐就在此吃。午餐有好多丼飯選擇。我當然點它的招牌究極丼,刺身放得滿滿的🥰有厚切三文魚還有好新鮮嘅牡丹蝦刺身,又肥美又新鮮。牡丹蝦超級鮮味,仲有人見人愛齒頰留香嘅海膽,真係落足料兼上乘🥰還有我最愛的拖羅蓉好好味超滿足😋😻老公點的蟹皇丼賣相吸引,用上了新鮮蟹肉和魚子,加了一些日本蔥,用料很闊綽足料上乘,整個丼飯都好鮮香!下面的飯都好鮮味好吃,真的不錯,值得推介😋😋叫咗兩個小吃,做得十分出色!泡菜魷魚軟骨酸酸甜甜,好醒胃。炸甜蝦酥脆又惹味,同啤酒最合襯👍😋😋

午餐有好多丼飯選擇。

還有我最愛的拖羅蓉好好味超滿足😋😻