2023-10-28
👍🏻 Meatball Spaghetti 肉丸意粉 🍝意菜其中一個最為人熟悉嘅菜式 好鍾意擺盤嗰種簡潔精美💕肉丸唔係紮實路線 入口有肉汁 外面更有微微焦香!蕃茄醬汁屬輕盈清新 略帶蕃茄天然自帶嘅酸味 好refreshing🍅拌意粉剛剛好👍🏻 Sausage Mummies 香腸木乃伊要咗一個小食 酥皮包住腸仔再配合擺盤 勁似木乃伊隻手放咗喺度 ☠️酥皮位置烤得金黃酥脆 即刻食慾大增 🤗 咬落去要小心熱 點少少茄汁一齊食非常之配合 作為小食份量都足!👍🏻 Halloween Special Mocktails🍹🍸應下節 當然要叫返兩杯特調mocktail🙆🏻♀️一嚟係俾佢哋嘅漸層吸引到 打卡超靚靚🥰上面嘅荔枝同藍莓🫐整咗眼球造型 詭異氣氛中又帶點可愛 係我鍾意嘅萬聖節氛圍! 飲品都屬果香味濃 唔算好甜注意事項⚠️- 可在港鐵青衣站/葵芳站乘搭巴士 或中環碼頭乘搭渡輪到達馬灣✅
👍🏻 Sausage Mummies 香腸木乃伊
注意事項⚠️