2023-11-21
將粢飯同豆漿做到極致的狂人成日都聽呢間野 但自己住得比個偏僻,今日終於經過,幾大都買返嚟試吓!睇到門口已經感受到非常受歡迎,超長人龍!🌯狂人粢飯個人認為呢度嘅超凡係超水準之作,狂人粢飯係經典款,飯身煙韌,外賣返到屋企先食,油炸鬼仍然保持香脆酥香,榨菜肉鬆比例配合得好好,好味!🌯炸豬扒玉子粢飯男朋友叫咗創新食飯,配合咗吉列豬扒日式玉子及青瓜嘅粢飯,有新鮮感之餘係出奇地好食!豬扒有肉汁,炸得酥脆,肉質配上青瓜覆蓋咗草青味,但又有浸Fresh嘅感覺,出色!🍗鹹蛋黃蛋骨雞翼我由黃大仙買完就搭地鐵返屋企,途中都一直聞到自己外賣傳嚟嘅鹹蛋黃香,雖然只係鹹蛋黃份量一啲都唔馬虎,非常足料!🥭芒果小丸子🍧牛乳桃膠🥛杯芽豆乳甜品呢個價錢但係咁大碗,有咁大支,非常抵食!特別推薦嘅芒果小丸子,西米又多,小丸子又多,連芒果肉都好多,性價比極高!
🌯狂人粢飯
🌯炸豬扒玉子粢飯