2022-01-24
味道:🌟🌟🌟🌟環境:🌟🌟🌟🌟服務:🌟🌟🌟🌟抵食:🌟🌟🌟🌟重點推介🤤👍🏻 越式春卷撈檬(下午茶餐)簡簡單單平民飲食 春卷爆餡 外層炸皮好香口 檬粉配上酸汁 醃蘿蔔絲🥕開胃!🤗👍🏻 越式蒸粉卷 (下午茶餐)三件滿滿餡料嘅粉卷 配埋杯三色冰 越式輕食平民下午茶💕👍🏻 Q彈港式烏龍珍珠奶茶(微糖)🧋無睇錯😂餐廳有港式、越式同台式特飲 烏龍茶味道突出 奶味茶味甜味平衡 👍🏻 全新秋冬越Pho鍋- 牛魔王鍋🐮(牛頸脊/牛孖筋/牛柏葉/牛腩片/牛肉丸)店員話有得揀蕃茄湯🍅或牛骨湯 我哋揀咗蕃茄湯 湯底濃厚 牛肉水準高 仲有蔬菜配料同檬粉 呢個價錢好抵食💰注意事項⚠️- 唔食牛但係又想打邊爐🍲的話 可以試吓佢哋嘅嚐鮮越鍋-西貢海鮮酸辣湯鍋(鮮蝦/扇貝/魷魚/青口/蟹柳)💁🏻♀️- 下午茶餐可以跟餐加錢要小食 香草魚餅同香茅豬肉蝦片都唔錯👏🏻- 餐飲都可以加錢升級至唔同特色飲品
環境:🌟🌟🌟🌟
服務:🌟🌟🌟🌟
抵食:🌟🌟🌟🌟
重點推介🤤
👍🏻 越式春卷撈檬(下午茶餐)
👍🏻 越式蒸粉卷 (下午茶餐)
三件滿滿餡料嘅粉卷 配埋杯三色冰 越式輕食平民下午茶💕
👍🏻 Q彈港式烏龍珍珠奶茶(微糖)🧋