2019-07-23
平靚正西餐 (將軍澳).住係將軍澳嘅我,係將軍澳覓食都覓得耐,今日行遠少少,過左位於將軍澳調景嶺之間嘅彩明商場,尋找隱世餐廳!聽講真係平靚正!. ⚜️意式肉醬雞扒扁意粉⚜️ $47.肉醬意粉再配上煎得好靚嘅雞扒,份量又好大份,酸酸甜甜!.⚜️黑松露雜菌帶子扁意粉⚜️ ..一入口就食到好濃郁黑松露味! 仲配上好多菇同埋勁多粒小帶子! $48真係平到爆! !.⚜️香蒜肉粒炒扁意粉⚜️ ..呢個意粉係爸爸嘅至愛,貪佢吵得乾身又夠香口!份量又大,爸爸食都食到好飽!.⚜️香脆蒜蓉包⚜️ .呢個蒜蓉包我真係十分之推薦,$12一份有四舊,每舊上面都係金黃色而且佈滿蒜茸,好香好脆!.⚜️香脆雞翼及脆薯角⚜️ .香脆雞翼$12有兩隻,呢度嘅小食基本上均一價都係$12,香口野冇得輸呀!薯角係配上黑松露沙律醬,正!—————————————————————-環境:⭐️⭐️⭐️⭐️味道:⭐️⭐️⭐️⭐️服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️.📌平靚正西餐 (將軍澳)將軍澳調景嶺彩明街1號彩明商場一期1樓彩明街市16號舖.—————————————————————-#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foo
⚜️意式肉醬雞扒扁意粉⚜️ $47
肉醬意粉再配上煎得好靚嘅雞扒,份量又好大份,酸酸甜甜!
⚜️黑松露雜菌帶子扁意粉⚜️ .
⚜️香蒜肉粒炒扁意粉⚜️ .
⚜️香脆蒜蓉包⚜️ .
⚜️香脆雞翼及脆薯角⚜️ .
薯角係配上黑松露沙律醬,正!
—————————————————————-
環境:⭐️⭐️⭐️⭐️
味道:⭐️⭐️⭐️⭐️
服務:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
價錢:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
📌平靚正西餐 (將軍澳)
將軍澳調景嶺彩明街1號彩明商場一期1樓彩明街市16號舖
—————————————————————-
#hkig#hkigfood#hkfoodie#foodie#food#food#foodstagram#hkfoodlover#hkdaily#吃貨#美食#打卡好去處#相機食先#調景嶺美食#foodiehk#foodig#foodlife#hkfood#foodblogger#hkfoodblogger#hkgirl #hkdessert#foodporn #hkfoodblogger#instafood #instagram #foodstagram#foodie#平靚正西餐