朋友之前幫襯過呢間漢堡小店,話佢既漢堡好特別,推介我一定要試下佢既漢堡!漢堡店位於寶琳市場內,雖然舖位唔大但都有幾個座位可堂食!☺️❗️小店提供網上落單,依家申請做會員更送3張$20優惠券和9折券,好抵🤪老闆自創Q版mini burger,全港獨有,更有成7種口味👍🏻👍🏻,岩晒細食既朋友仔😋🌟招牌手打牛肉漢堡 $68漢堡包有多種顏色可以選擇,採用美國天然色素,可以放心食用😬,老闆更同我地介紹佢地既包係素菜,唔會落豬油同糖,感覺更健康🤓手打漢堡扒好厚身,咬落散發出濃郁牛肉味😍跟餐可揀薯條或薯蓉,最驚喜係薯條係蕃薯條mix薯條,一次滿足晒我🥰🌟All day breakfast $78All day breakfast 份量多,有田園沙律、美式腸、火腿、炒滑蛋、茄汁豆、特色薯餅、餐飽再配自選扒類,加$10就可以食到煙三文魚真心抵!😍😍炸薯餅餡料好獨特,係紫薯同栗子,坊間少有,值得一試!😋加$18可享芝士蘑菇釀雞翼2隻,雞翼味道特別,入口滿滿芝士香味,香脆可口😙📍一八六一廚房 (將軍澳)將軍澳寶琳北路18號寶林商場市場T-PL14號舖

🌟招牌手打牛肉漢堡 $68

🌟All day breakfast $78

炸薯餅餡料好獨特,係紫薯同栗子,坊間少有,值得一試!😋

📍一八六一廚房 (將軍澳)
將軍澳寶琳北路18號寶林商場市場T-PL14號舖
TakeAway