將軍澳真係越來越多「隱世好味道」,今次去嘅呢間誠意小店,居然有獨特嘅「omakase漢堡」同「姜B漢堡」😳秘制雞脾扒All Day Breakfast$78🍱All Day Breakfast營養同內容一樣咁豐富,秘制雞脾扒嫩滑入味,南瓜薯餅攤凍左先食一樣酥脆到爆,仲有美式腸而唔係hea hea廚師腸,真係夠曬誠意呀😌*omakase漢堡:客人先揀想食嘅餡料,大廚會「發辦」挑選用邊款麵包,咁客人每次買完打開都會感受到驚喜😂都幾有趣佢地嘅麵包係特別訂造,採用新鮮酵母,零糖零豬油,大部分顏色嘅分別只係落左唔同嘅「分子料理專用色素」,大家可放心交比大廚揀呀🤪姜B漢堡$68🍔原來姜B漢堡即係姜汁豚肉漢堡🐖豚肉又大塊又嫩口,配埋爽脆生菜同juicy蕃茄,帶來口感上嘅享受。而且仲有蕃薯條拼薯條🍟雙倍滋味,雙倍享受😎蜜糖芥末豬柳漢堡$38🍔來到見到好多人嗌,原來係有限定優惠🤭等我都唔執輸嗌翻個~咬落啖啖肉,好多醬好滋味,38蚊都仲包飲品一罐,CP值🆙🆙*🎉用App落單仲有85折!

秘制雞脾扒All Day Breakfast$78🍱

姜B漢堡$68🍔

蜜糖芥末豬柳漢堡$38🍔

*🎉用App落單仲有85折!