2022-05-03 225 views
將軍又返黎啦,咁都如常要食一次回味下嘅,叫左個二人前套餐,再加埋新出個綠茶豆乳批 ,左加右加大概呢餐要100蚊左右啦。個將軍漢堡都一如既往咁啲醬漏晒出黎,加左玉子個包都仲係好薄身,越黎越細個。另一個係雙重將軍玉子,多一塊肉感覺都差不多。原來朋友無食過將軍漢堡,佢一心以為係牛肉,點知咬落黎軟淋淋嘅豬柳肉,佢話豬柳漢堡仲好食啲啦咁,又平啲。至於個綠茶批,我就覺得幾好食,綠茶味濃豆乳唔太甜,個皮仲幾脆添,不過朋友話佢寧願食蘋果批因為平一蚊……然後杯中汽水又細杯左,個批又幼身左,朋友話老麥唔抵食,我自己就覺得ok啦,幾十蚊仲想點。
2022-04-20
Waiting Time
5 Minutes (Dine In)
$50 (Lunch)