2020-07-25 530 views
一早起身就準備出發揸車去西九龍中心搵蕃廚買外賣,因為疫情問題選擇左外賣商鋪地點交通方便又有商場可以泊車。去到見到老闆熱情接待簡單介紹不同主食及小食,而且重點說明{即叫才整 保持食物質素}買了幾款小食 辣茄醬意式肉丸 辣茄醬芝士燒大菇 水牛城雞翼 肉醬芝士薯格。食物上 肉醬調教得好好 起馬好合我口味 雖說是辣但辣道絕對係給矛食慾唔係死辣辣到要即時飲野,雖言外賣但到家後肉丸都還有肉汁,喜出望外係小小既配菜西蘭花都輕輕調味如果係其他外賣配菜都係水灼完就草草了事。當然有少少想講 如果雞翼用比較大隻小小既會更加吸引。味道好好 肉醬調得好好味 即叫即整 等一等都值得!

2020-07-25
Waiting Time
10 Minutes (TakeAway)
$50 (Lunch)
  • 辣茄醬意式肉丸
  • 肉醬芝士薯格