2019-03-10 40 views
知道呢間幸福班戟開業好耐了🙈之前食過Flipper's後就未有再試其他,今次終於泥食!🤣去到都好多人排隊,我整身片本身都預左要等好耐,所以都唔緊要🙈當我入到去發現其實都有幾張空檯,但就奇怪佢哋唔會即時叫人入泥😂奶茶班戟配自家製殼麥($133)班戟有啲實身,並不是疏乎厘嘅口感,亦唔會好快塌落泥。自家製殼麥係蘋果肉桂殼麥,夾埋班戟食可以增加口感。而奶茶醬味道偏甜,不過班戟點奶茶醬食就剛剛好甜度:✨✨✨✨蛋香:✨✨空氣感:✨✨* 5✨為滿分個人比較喜歡呢個口味。原味幸福班戟($108)焦糖漿有啲苦澀味,所以我夾埋牛油一齊食,味道會較好。不過友人覺得焦糖漿唔係好苦,可以接受。甜度:✨✨蛋香:✨✨空氣感:✨✨* 5✨為滿分與友人一齊share食,大家都覺得雖然呢個係份量唔多嘅甜品,不過食完好有飽腹感。我個人鐘意多空氣感和蛋香多啲既班戟,而呢度價錢亦唔算好平,試過就算了。🙈
奶茶班戟配自家製殼麥

奶茶班戟配自家製殼麥($133)
班戟有啲實身,並不是疏乎厘嘅口感,亦唔會好快塌落泥。

甜度:✨✨✨✨
蛋香:✨✨
空氣感:✨✨
* 5✨為滿分
個人比較喜歡呢個口味。

原味幸福班戟

原味幸福班戟($108)
甜度:✨✨
蛋香:✨✨
空氣感:✨✨
* 5✨為滿分
Waiting Time
35 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch