2020-11-30 198 views
本身對素食印象麻麻,覺得唔會好食得去邊,抱住唔大期望去到,點知係改觀之旅!🔸黑松露蘑菇漢堡包作為一個burger控,一見到素食餐廳有西式burger即刻想試!餡料好正路,係大啡菇、蕃茄同沙律菜,入面嘅精髓係黑松露蛋黃醬同車打芝士,令成個包好香好juicy😋 好欣賞佢用番薯條而唔係普通薯條,唔係度度都有,整體質素唔錯,份量都幾大,一個女仔食真係飽到上心口🔸泰式香辣不可能肉碎意粉呢個更加surprise,impossible meat做嘅肉碎竟然有肉嘅口感,另外有唔少配料,例如菇、蘆筍、蕃茄仔等,調味做得唔錯,唔好睇佢冇乜色,其實幾香口惹味,唔會太辣,而且意粉炒得夠乾身👍另外隨餐都有飲品附送,我哋揀咗熱玄米茶,冇咩特別就冇影到相~

🔸黑松露蘑菇漢堡包

🔸泰式香辣不可能肉碎意粉

黑松露蘑菇漢堡包
泰式香辣不可能肉碎意粉
Waiting Time
15 Minutes (Dine In)
Type of Meal
Lunch