2024-07-14 587 views
一入到去,見到少人龍,本身唸住幾個人,好在照排,因為我地之後個pair情侶初告之截單,唔駛再排,我地係最後。午餐包一杯飲品嘅。叫左天使麵同蝦多士後,見人個花膠咁大塊,有有些後悔添。唔緊要下次食。呢個天使麵有少許失望嘅,唔知係咪因為差不多收,D嘢將近賣,老細話預備收工,但真係碎粉,完全卷唔到嘅天使麵。有花膠碎,醉鮑魚,同黑機露醬同三色椒,個花膠碎份量唔多,三色椒又係碎上,如唔係個醉鮑好在夠大,唔係好似成份碎濕濕嘅粉咁,好難唔失望。百幾蚊,當食粒醉鮑魚嘅心機吧!但個蝦多士,真係有 一隻幾大下嘅蝦係裡面,炸得好脆無油,呢個功夫菜,$88真心抵。再加埋黑松露醬,加少少已經好香,呢個菜救返成餐。同埋想試個apple crumble,佢話無,唔知因為賣晒定點,總之下次要再去食過大花膠同自家制甜品呀!
唔緊要下次食。
花膠飽鮑黑松露醬疇菌炒天使麵