2024-08-17 18 views
話說經過大埔大明里,老婆想食油雞,見大少燒味門口人多,心諗應該吾會差得去邊,決定幫襯一下,外賣買咗半隻油雞,等等下忘記話要多葱油,即刻同收銀講,收銀吩咐外賣姐加䓤油比我。可惜收貨後冇為意,行咗一段路先發覺原來冇加到䓤油,心諗:「唉!算啦!依家D服務質素差哂!費事返去追」不過此時有把聲音「先生!先生!剛才同事忘記加䓤油比你,我哋加返」突然個心態180度逆轉,估吾到此小鋪對客態度咁認真,雖然小事一樁,意義卻非小,北上潮下都有不少好鋪。今則記事雖然與味道沒有多大關係,為咗香港嘅食鋪,希望能被通過而表揚一下!
2024-08-17
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
$65 (Dinner)