2019-09-15 1357 views
小妹最近經過土瓜灣 發現有一間小店的小菜係好食 絕對係值得支持嘅🤩😍哩度啲食物好佬架 記得絕對要飲返枝啤酒喔👍🏽🍻我地點了黃金炒鮮魷 🦑份量都算多的 魷魚係幾新鮮爽口彈牙🦑不過又真係無咩黃金 多返啲就會更好喇👍🏽👍🏽雞蛋焗魚腸 見到有哩個小菜一定要叫😄😀雖然好似好多地方都🈶️ 但係整得好唔好食又係另外一件事😂😆不過哩度真係整得好好食嘅 完全無苦味👍🏽幾香嘅雞蛋味🥚魚腸都算多又大條 加埋啲胡椒粉真係無得輸🤤🤤韮菜花豬紅 又係大大碗 勁多多多粒大大粒豬紅👍🏽🤩口感彈牙又幾滑下啵😁😁哎喲不錯喔😂😆啫啫通菜煲 又係好大煲 啲通菜超級入味又有啲魚仔乾啵 份量都不少的喔👍🏽👍🏽真係好🈶️煲氣呀😂😆啲汽水仲要係支裝的喔 所以真係特別好飲 哈哈 對比起罐裝 小妹係鍾意飲支裝多啲👍🏽👍🏽
黃金炒鮮魷
雞蛋焗魚腸
韮菜花豬紅
啫啫通菜煲
支裝可樂
炒黃蟮
2019-09-15
$133 (Dinner)
雞蛋焗魚腸
韮菜花豬紅