2021-06-19 127 views
呢間小店係我一個朋友介紹的 老實講小店位置唔差 但因為唔係地鋪好容易錯過 我朋友好中意猫 小店內有兩隻好可愛的小猫 小貓好純唔怕陌生 同小猫玩到唔捨得走小店係2樓 一出lift 門就會見到佢地既牌 寫住是日推介(沸騰魚烏冬同口水雞) 見到門口既是日推介 所以一於試試佢入到門內就會見到兩隻好可愛既小猫 同好靚既背景牆 打卡熱點😆中午時間叫左兩個午餐 兩個餐既飯我哋都轉左佢是日推介-沸騰魚烏冬1: 口水雞配烏冬 唔係誇張 佢既烏冬湯好鮮 口水雞係無骨而且辣味可接受 我本人真係好中意食口水雞去骨 可以享受啖啖肉 正2: 黑毛豬魯肉飯-飯轉烏冬 黑毛豬同魯肉都好多 同樣地好入味 都係每一啖都係肉 跟餐有兩個小食 分別叫咗餃子同埋台灣腸 餃子係爆汁香脆 而台灣腸就正正常常 最後叫左蜜桃烏龍茶同埋荔枝梳打 嘢飲都係中規中矩但係呢一餐係好抵食 人均$100左右就可以食到咁高質嘅 台灣野同四川野 仲有可愛嘅小貓可以玩 如果你係一個愛貓之人 我強烈建議你去試吓呢間小店包你有驚喜

見到門口既是日推介 所以一於試試佢

口水雞