2024-11-21 269 views
我說是小食,是因為他們每碟的份量也偏少,可能是日式的原故。餐廳的環境是比較清新,空間與色調都有日式的元素,置身其中,感覺很舒適。只是空間開揚的環境,座位坐偏窄,令食客之間很容易互相影響。食物方面,味道與賣相都很有特色,只是份量偏少。待應的服務都算是很有禮貌,可惜有啲細節做得唔係咁好,例如當個客見到隻匙污糟,同個侍應講話隻匙有啲漬,個侍應離遠望住隻更,似係檢查隻更係唔係污糟,就係咁樣僵持咗幾秒鐘,最終都係拎過另外一隻匙俾個客,咁樣其實就係唔專業,嗰刻話俾你聽污糟你就嗱嗱聲去換啦,仲要望嚟望去,唔通個客呃你隻匙咩?嘢食方面,其實都算係一般,不過啲食物嘅配汁都幾特別,算係有啲特色,亦令到食物本身的味道有所提升。只係佢嘅價錢係有少少偏貴。
Waiting Time
2 Minutes (Dine In)