💛💛💛蒙麵💛💛💛全日都係紅磡/土瓜灣區,晏就係土瓜灣食完,夜晚就去紅磡啦。相信好多人都食過架啦,好食既野就唔介意多講。小店位唔多,要排都係正常😂。竟然假期夜晚都唔係好洗等位,等左5分鐘左右,真係好好彩🤤。因為趕時間,所以無叫到燒叉燒,另外冬菇賣晒 so sad。兩個人嗌左兩碗🍲🍲金錢肚  韭菜餃 蘿蔔 蕃茄薯仔湯底 米粉金錢肚 $12 - 夠淋夠入味,唔錯,幾好食。唔會好似其他舖頭整我唔好,好似食緊擦子膠咁。韭菜餃 $10 -應該係鋪頭人手包既,入面有滿滿既韮菜,可惜裡面無豬肉,就係差咁啲野咁樣,定我地唔應該覺得有豬肉先係正常😂😂蘿蔔 $7 - 超正,好入味,好!好!味!必!嗌!😍蕃茄薯仔湯底 $12 - 唔錯,真材實料每碗都有蕃茄同薯仔。好似多左樣餸咁樣,真係唔錯😂😂生菜 花甲 腸仔 牛腩汁生菜 $6 - 因為唔想食麵,所以問店員可唔可以揀菜底當做一個餸,係可以架😍!啲菜唔係垃圾菜,煮得唔錯,唔係淋晒🤤。花甲 $28 - 超級超級超級好,28蚊咋!點解可以有咁多,一啲都唔細隻,仲要無沙,仲要唔係夾硬加重味去煮到佢好食,食!落!好!清!甜🥺🥺🥺!腸仔 $6 - 腸一條,有煎過😂。牛腩汁
💛💛💛蒙麵💛💛💛

兩個人嗌左兩碗🍲🍲

金錢肚  韭菜餃 蘿蔔 蕃茄薯仔湯底 米粉

蘿蔔 $7 - 超正,好入味,好!好!味!必!嗌!😍

生菜 花甲 腸仔 牛腩汁

腸仔 $6 - 腸一條,有煎過😂。
牛腩汁 - 好清,唔係死鹹,唔錯!
花甲

小店環境係有啲逼架啦,不過店員無想像中咁串😏。推介,會再食!

埋單$81(無加一)
2020-10-26
Waiting Time
10 Minutes (Dine In)
花甲