2024-10-08
朋友帶住小朋友諗住食燒肉,我就推介這間,因為場內有一個好大既playroom,色彩繽紛既波波池,波波池內又有瀡滑梯,仲有其他啱細個小小嘅小朋友可以玩既玩具,成個場都會不停播放兒歌,令到餐廳氣氛好好,家長可以一邊食嘢,一邊望住佢係playRoom入邊嘅玩既情況,又有韓國服飾試穿,幾好吖🥰餐廳入面好大,裝修風格好靚,好有韓國既特色,坐位全部都係卡位,又大又闊落坐得好舒服🥰前菜:有生菜、醃蘿蔔、芽菜、薯蓉、泡菜、爐邊蛋和芝士粟米可以任食任添。沙律菜好新鮮同爽脆,正😄爐邊蛋因為小朋友,所以我哋冇加泡菜,爐邊蛋同芝士粟米都係小朋友最愛,我地每樣都加左4次😜我地仲叫左韓式烤腹協肉3條(韓式秘製醬油)$128驚嚇幽靈南瓜炆牛肋骨 $198原個南瓜上枱,然後會剪開整成一朵南瓜花,牛肋骨軟腍入味,南瓜🎃清甜,好食👍🏻鰻魚半份 $158皮脆肉嫩企鵝男爵與骷髏共舞全日早餐 $158小朋友見到這最喜歡,有漢堡扒、pancake、紫薯條、火腿、粟米🌽和蕃茄仔萬聖狂歡雪糕窩夫🧇$132蛋味香濃,鬆脆,份量一啲都唔少巫婆魔藥士多啤梨沙冰 $52芒果Oreo幽靈派對沙冰 $52總括嚟講!呢度座位環境舒適,食物新鮮!小
朋友帶住小朋友諗住食燒肉,我就推介這間,因為
我地仲叫左
韓式烤腹協肉3條(韓式秘製醬油)$128
驚嚇幽靈南瓜炆牛肋骨 $198
鰻魚半份 $158
皮脆肉嫩
企鵝男爵與骷髏共舞全日早餐 $158
萬聖狂歡雪糕窩夫🧇$132
蛋味香濃,鬆脆,份量一啲都唔少
巫婆魔藥士多啤梨沙冰 $52
芒果Oreo幽靈派對沙冰 $52
總括嚟講!呢度座位環境舒適,食物新鮮!小朋友玩得開心!媽咪食得舒服,期待下一次再嚟
😍