2023-11-06
今日爸爸下午放假, -齊去康城溜冰, 囡囡未夠喉, 要踩scooter 行埋跨灣大橋, 出到黎將軍澳南附近, 見到好多餐廳, 囡囡就揀咗d 間入去食埋晚餐.過幾日就到Halloween , 餐廳周圍都係南瓜報置, 好有氣氛, 而職員尊登安排咗張枱有千秋凳同公仔俾我地, 小朋友未坐低已經好開心, 等野食期間仲可以玩下公仔同千秋. 串燒拼盤: 有荔枝及京蔥豬腩串, 牛柳串, 烤雞串, 年糕腸仔串, 仲有沙律菜同薯條伴碟, 好豐富, 食物款式多, 樣様都好好味, 好juicy 芝士泡菜焗生蠔: 生蠔新鮮, 第一次夾埋泡菜食, 味道唔錯洛神花冰極熊西柚白桃梳打: 小朋友至愛日本靜崗縣培茶拿鐵: 唔太甜, 個拉花unicorn 圖案好靚日本宇治抹茶奶蓋瀑奶油蛋糕配雪糕: 睇住d 抹茶奶蓋流落嚟, 小朋友拍曬手, 我本人好鍾意, 香濃抹茶味, 旦糕鬆軟,配埋雪糕-齊食, 正😋
芝士泡菜焗生蠔: 生蠔新鮮, 第一次夾埋泡菜食, 味道唔錯
洛神花冰極熊西柚白桃梳打: 小朋友至愛